Nilüfer Belediyesi ile Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün birlikte organize ettiği Yaz Spor Okulları’nın ikinci dönemi tamamlandı. Toplam 1.608 öğrenci, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

6 farklı branşta eğitim verildi

7–18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen ikinci dönemde; 2010 ile 2022 doğumlu öğrenciler voleybol, futbol, basketbol, yüzme, cimnastik ve satranç branşlarında temel spor eğitimi aldı.

İki haftalık eğitim sürecinin ardından öğrenciler, sporla dolu bir yazın mutluluğunu aileleriyle paylaştı.

Yaz Spor Okullari 12

Sertifika törenlerine yoğun ilgi

Sertifika törenleri; Konak Olimpik Yüzme Tesisi, Çalı Yüzme Tesisi, Beşevler Şampiyon Melekler Cimnastik Salonu, Üçevler Spor Tesisi ve Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi gibi farklı tesislerde düzenlendi.

Törene Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri Günce Çelik, Demirhan Aslan, Gülver Deniz, Tuğçe Savaş, Olcay Keskin ve Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Kenan Daştan da katılarak öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Yaz Spor Okullari 2

Yeni dönem 21 Temmuz’da başlıyor

Nilüfer Yaz Spor Okulları’nda üçüncü dönem 21 Temmuz itibarıyla başlayacak. Sporla tanışan çocuklar yeni dönemde farklı branşlarda eğitim almaya devam edecek.