Görevden ayrılma kararını Bursaspor Başkanı Ali Ay’la bir araya gelerek kendisine ileten Mehmet Gerçeksi, "9 yıl sürdürdüğüm bu kutsal görevin her dakikasından büyük keyif aldım. Ancak her şey gibi hizmetin de bir süresi, bir sonu var. Birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma ve başkanıma hem teşekkür ediyor, hem de bundan sonrası için başarı diliyorum” dedi.
Başkan Ali Ay da, Mehmet Gerçeksi’nin verdiği karara saygı duyduğunu ifade edip, "Adeta Bursaspor’umuzun hafızası olarak gördüğüm Mehmet kardeşime, yıllarca gazeteci olarak ve son 9 yıl da televizyonumuzun genel müdürü olarak verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum. Yaşamının bundan sonrası içinde başarı ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.
Mehmet Gerçeksi görevinden ayrıldı!
2009 yılında yayın hayatına başlayan Bursaspor TV’nin Kurucu Genel Müdürü olarak, 9 yıla yakın bir süredir görev yapan ve ömrünün büyük bir bölümünü gazetecilik mesleğiyle birlikte Bursaspor’a adayan Mehmet Gerçeksi, uzun soluklu ve başarı hikayeleriyle dolu Bursaspor hizmetini kendi tasarrufu doğrultusunda noktaladı.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
TFF 2. Lig Beyaz Grup
