İnegölspor Kulübü Başkanı Kani Ademoğlu, Kınık Maden Suları İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan ve 2-0 kaybedilen Muğlaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

“Hakemlerin kalitesi düşük”

Maçın ardından gazetecilere konuşan Ademoğlu, karşılaşmada penaltı pozisyonlarının verilmeyişine dikkat çekti.

“Takımımız güzel mücadele etti. Penaltı pozisyonları var. Pozisyonları izlediğimiz zaman penaltı gözüküyor. Geçen haftada aynısını söylemiştim. Hakemlerin maalesef bu ligde kalitesi gerçekten düşük. Adaletli mi yapıyorlar, art niyetli mi yapıyorlar? Direk oyuna etki yapabilecek pozisyonlarda.”

Kaçan fırsatlar

Başkan Ademoğlu, futbolcuların gayretine vurgu yaparken özellikle Taner’in kaçırdığı net gol için şanssızlık ifadesini kullandı.

“Taner çok şansız, belki milyonda bir olacak bir golü kaçırdı. Canı sağ olsun. Öyle diyoruz. Puan gitti ama futbolun içinde var.”

Ademoğlu, Muğlaspor mağlubiyetini geride bırakıp önümüzdeki hafta oynanacak Ankaraspor maçına odaklandıklarını belirtti.