TFF 2. Lig’in 22. haftasında İnegölspor, sahasında konuk ettiği Kastamonuspor ile 2-2 berabere kaldı. İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma, yüksek tempolu ve gollü anlara sahne oldu.

Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip, 12. dakikada Ahmethan Köse’nin golüyle öne geçti. Bu gole ev sahibi İnegölspor, 15. dakikada Ahmet Özkaya ile yanıt verdi ve skor 1-1’e geldi.

547Eyrstw4

İnegölspor devreyi önde kapattı

Beraberlik golünün ardından oyunun kontrolünü eline alan İnegölspor, 30. dakikada Enes Yılmaz’ın kaydettiği golle 2-1 öne geçti. İlk yarı, bordo-beyazlı ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda denge bozulmadı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kastamonuspor daha etkili bir oyun ortaya koydu. Konuk ekip, 51. dakikada Kazım Can Kahya ile skora yeniden denge getirdi.

Kalan dakikalarda iki takım da galibiyet golü için baskı kurarken, yapılan oyuncu değişiklikleri ve artan tempo skoru değiştirmeye yetmedi.

İnegölspor üst sıralardaki yerini korudu

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla İnegölspor, haftayı 1 puanla kapatarak üst sıralardaki yerini korumayı başardı.

547Eyrstw4

Maçtan notlar

Stat: İnegöl İlçe Stadı

Hakemler: Şevket Teker, Yusuf Ökmen, Anıl Çiftçi, Mikail Cihangir

Goller: 12’ Ahmethan Köse (Kastamonuspor), 15’ Ahmet Özkaya (İnegölspor), 30’ Enes Yılmaz (İnegölspor), 51’ Kazım Can Kahya (Kastamonuspor)

İnegölspor, bu beraberliğin ardından ligdeki mücadelesini önümüzdeki haftalarda sürdürerek üst sıralardaki yarıştan kopmamayı hedefliyor.