Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında müsabakalar devam ediyor. Şenliklerde bu defa futbol heyecanı vardı. Nilüfer Belediyespor Tesisleri çim sahasında oynanan maçlara seyirciler de yoğun ilgi gösterdi.

14 takımın mücadele ettiği  Minik Erkekler finalinde Canaydın İlkokulu rakibi Nesrin-Fuat Bursalı İlkokulu’nu 2-1 yenerek şampiyon oldu. Nesrin-Fuat Nakitbahis Bursalı İlkokulu’nun ikinci olduğu karşılaşmalarda Hüsnü Züber İlkokulu da üçüncülük sevinci yaşadı.

6 takımın katıldığı Genç Kızlar müsabakaları da coşku içinde gerçekleşti. Finalde Özel Nilüfer Fen Lisesi ile Görükle Kız Teknik ve Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Eğlenceli geçen karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Kullanılan seri penaltı atışları sonucunda Özel Nilüfer Fen Lisesi şampiyon oldu.

Görükle Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin ikinci olduğu müsabakalarda da Barış Anadolu Lisesi üçüncülük elde etti. Dereceye giren  takımlara kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık verdi. Karamık, Başkan Bozbey adına da öğrencileri tek tek kutladı.
Editör: Haber Merkezi