Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Orhaneli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önümüzdeki sezon için 200 kombine ve hatıra forma kampanyasına da 5 isim yazdıracaklarını belirtti.
Ay, ziyaretlerinden ötürü Orhaneli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine teşekkür etti.19 Ocak'ta seçilerek bu göreve geldiklerini hatırlatan Ay şunları kaydetti:

"Bu görev hepimiz için bir onurdur. 3 ay gibi bir zamanda arkadaşlarımla birlikte çok güzel çalışmalar yaptık, buradan taraftarlarımıza sesleniyorum, ben Beşiktaş taraftarını kıskandım, 42 bin kişiye oynandı o maç, Bursaspor taraftarı Beşiktaş taraftarından çok çok daha üstün, sadece istesinler yeter, ben stadyumumuzun dolmasını istiyorum, bahane üretilmesini istemiyorum, dün bir televizyon kanalında da söyledim, daha öncede söyledim, biz Bursasporluyuz, bu seneki sloganımızda 'Aşk Fedakarlık İster' madem bu Betorder takımı seviyoruz, madem bu takıma aşığız o halde hep birlikte fedakar olacağız."

Özkan ise Bursaspora her zaman destek vereceklerini dile getirerek şunları söyledi:
"Sayın başkanımız öncelikle bizi kabul ettiğiniz için arkadaşlarımız adına size teşekkür ederim. Şu anda camiamıza çok lazımsınız. Biz yeni kurulmuş bir derneğiz, Orhaneli de böyle bir derneğe ihtiyaç vardı, yapmış olduğumuz toplantılarımızda hep gündem maddemiz 'Bursaspor için ne yapabiliriz?'oldu. Zengin bir dernek değiliz ama gönlümüz zengin, Bursaspor için geçen sene 75 civarında kombine almışız, ben burada şu anda sözünü vermek istiyorum dernek olarak bu sezon 200 kombine alacağımızın sözünü veriyorum. Aynı zamanda oğlum para biriktirmeye başlamış formaya isim yazdırmak için, 5 adette formaya isim yazdırma sözü veriyoruz. Dik duruşunuzdan sizi taraftar olarak takdir ediyoruz, kombine biletlerde indirime gitmediğiniz için sizi ayrıca takdir ediyoruz, çünkü bu sevda işidir." 

Öte yandan Özkangüneş enerjisinden elektrik üretimi konusunda Bursaspor için projeleri olduğunu ve yakında da onu proje dosyası halinde kulübe sunacaklarını sözlerine ekledi. 
Editör: Haber Merkezi