Nilüfer 18. Uluslararası Spor Şenlikleri, 24  bin 350 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Nilüfer İlçe Kaymakamlığı himayesinde, Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor ve Nilüfer Kent Konseyi ile birlikte 19 Nisan- 20 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği şenliklerde çok sayıda öğretmen ve belediye çalışanı da görev aldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başarıyla tamamlanan şenliklerde görev alanlarla düzenlenen gecede buluşarak, herkese tek tek teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi’nin, dev bir etkinliğe imza attığını ifade eden Başkan Turgay Erdem, “Bu yıl da yine rekor katılımla bir şenlik gerçekleştirdik. Dile kolay 18 yıl oldu. 24 bini aşkın öğrencimizin katılımıyla şenliğimiz yine örnek oldu. Sizlerin emeği olmasaydı bu şekilde başarılı gelmezdi. Çocukları, sporla, kardeşlikle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık hep birlikte. Etkinliğimizin bundan sonra da daha geniş katılımla gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi.

Nilüfer İlçe Milli Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de şenliğin 18 yıl boyunca düzenlenerek, büyük bir başarıya ulaştığını belirtti. Kurum olarak Nilüfer Belediyesi ile örnek çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Tüfekçi, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer ve geceye katılan meclis üyeleri, şenliklerde büyük özveriyle çalışan  Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri Tertip Kurulu, Yürütme Kurulu Üyeleri ile Branş  Koordinatörleri ve Branş Yürütme Kurulu Üyelerine, plaket vererek yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi