Nilüfer Bursasporlu İş Adamları Derneği (NİLBİAD) sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı;

Biraz geç kalmadık mı? "Camia ait olduğu süper lige hatta Avrupa liglerine geri dönmek için sabırsızlanırken başkan ve yönetimin transfer tahtasını açma konusunda henüz somut bir adım atmamış olması herkesi düşündürmektedir. Misafir olarak geldiğimiz bu ligin üstesinden gelebilmek için nasıl ki yöneticisinden taraftarına birlik olunması gerekiyorsa, sahada da takım olmuş bir oyuncu grubu olması su götürmez bir gerçektir.

Ligin başlamasına çok az bir zaman kala transfer tahtasının açılması, transferlerin yapılması ve kadroya dahil edilen yeni oyuncu grubunun birlikte oynama uyumunu yakalaması belli bir zaman alacaktır. Sayın başkandan soyut açıklamalardan ziyade somut adımlar atmasını beklemekteyiz. Ali Ay ve yönetimi istediğini başaramamış ve oyuncuları satamamişti. Ancak gelinen noktada bu da panzehir olamadı.
Camia valimizden, belediye başkanından Bursaspor'a özellikle bu zor günlerde tam destek beklerken, Mesut Mestan ve yönetiminin de transfer tahtasının açmasını istemektedir. Camiayı aydınlatacak bilgilendirmenin en kısa sürede yapılacağını umuyoruz. Haydi Yönetim Sıra Sende!"

Editör: Haber Merkezi