Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Balkan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Balkan Spor Kulübü’nün yeni yönetimini Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Hasan Hacıarabacı’nın başkanlığını üstlendiği Balkan Spor Kulübü’nün yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Bozbey, Nilüfer’in spor kenti olması için mahalle ve amatör kulüplerine sürekli destek verdiklerini kaydetti.

Balkan Mahallesi’nde bulunan Ali Durmaz Stadyumu’nun da revize edileceğini söyleyen Bozbey, tesisin mahallenin tamamına hizmet eder duruma geleceğini belirtti. Başkan Bozbey, “Ali Durmaz Stadyumu ile ilgili son aşamaya geldik. Batı tarafında yapacağımız tribünde kot farkı nedeniyle boşa çıkacak katlar var. Bu katlarda masa tenisi,  squash, çocuklara yönelik gençlik merkezi ve kadınlara yönelik alanlar oluşturacağız. Ali Durmaz Stadyumu’nu, amatör spor kulüplerinin alt yapı merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Ali Durmaz Stadyumu’nda bir çok spor kulübünün antrenman yapma imkanı bulacağını da kaydeden Bozbey, Balkan Spor Kulübü’nün de bu imkanlardan yararlanacağını söyledi.

Bozbey: Spor barış içinde yaşamayı öğretir
Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini hatırlatan Başkan Bozbey, “Sporcunun yanında olanın biz de yanındayız, spor ahlakını öğretenlerle birlikteyiz. Biz şuna inanıyoruz sporun ve sanatın her dalıyla uğraşan çocuklar, barış içinde kardeşçe ve ülkesini seven insanlar olarak yetişir. Spor ve sanatla  ilgilenen çocuklar paylaşmayı öğreniyorlar, arkadaşlığı öğreniyor bizim için önemli olan da bu” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi