Takım kaptanı Melek Hu ve genç sporcu Simay Kulakçeken´i kadroda tutan, Lee Ho Ching, Yana Noskova ve Damla Uzel ile de kadroyu güçlendiren yeşil-beyazlılar ETTU Semaster Kadınlar Şampiyonlar Ligi´nde yine şampiyonluğu hedefliyor. Geçen yıl ETTU Cup´ın yanı sıra Süper Lig ve Türkiye kupasını müzesine götüren Bursa ekibi 1 Ekim Pazar günü saat 16:00´da Acemler BUSKİ yerleşkesinde bulunan Tenis Kafe Sosyal Tesisleri Masa Tenisi Salonu´nda Avusturya´nın Linz AG Froschberg takımı karşısında galibiyet arayacak.

İkinci maç İspanya´da
Bu sezon da Avrupa şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Tenisi takımı ETTU Seamaster Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu´ndaki ikinci maçını 13 Ekim Çarşamba günü İspanya´da UCAM Cartagena TM takımı ile yapacak.

Hedef şampiyonlar ligi şampiyonluğu
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, bu yıl Türkiye’yi ETTU Şampiyonlar Ligi´nde temsil etmenin gururu yaşayacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak Masa Tenisinde de Türkiye’ye Avrupa Şampiyonluğu kazandırdıklarını, geçen yıl hem süper lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşadıklarını hatırlatan Ferik, “Bu yıl da aynı başarıları tekrarlayarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Recep Altepe ve sponsorlarımızın destekleriyle kadromuzu güçlü bir yapıya büründürdük. Kulübümüze destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi