Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı oyuncularını, Kulüp Başkanı Hayrettin Özbağkıran'ı, kulübün Sutopundan sorumlu yöneticisi Orhan Güney'i ve kulüp yönetimini kabul etti.

Temmuz ayında Adana ilinde düzenlenen 1.Lig 2.devre Sutopu Türkiye Şampiyonasında ikinci olan  Bursa Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Bayan takımının başarısına ortak olan il müdürü Şahin, teşkilat olarak amatör branşlara önem verdiklerini belirterek, spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. 

Kulüp Başkanı Hayrettin Özbağkıran da şampiyona sonrası sporcuları Aylin Söylemez ve Dilara Aydınlık'ın U19 Milli Takım kadrosuna davet edildiğini ve iki sporcunun U19 Milli Takımı ile 10-18 Eylül tarihleri arasında Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giyeceğini belirtti.

Özbağkıran, "Mütevazi bütçelerimizle elimizden geldiğince gençlere ulaşmaya çalışıyoruz. İyi bir altyapımız var. İl Müdürlüğümüzden büyük destek görüyoruz. İnşallah kent dinamikleri ve iş dünyasından destek aldığımız takdirde daha önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulunurken su topundan sorumlu kulüp yöneticisi Orhan Güney ise Sporcularımızın Türkiye ikincisi olmasının Bursa adına Sutopu branşı için büyük umut verdiğini ifade etti.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren ve başarılarından dolayı sporcuları tek tek kutlayan İl Müdürü Şahin, sporculara spor malzemeleri hediye etti.

Editör: Haber Merkezi