oplamda 9 yüzme havuzu,8 spor salonu, 3 spor kompleksi, 1 kano parkuru, 1 modern atış poligonu ve 13 açık 1 kapalı tenis kortları ile birbirinden farklı 20’nin üzerinde spor tesisinde ve Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Kestel, Gürseu ve Mudanya olmak üzere 6 farklı ilçede yapılan yaz spor okullarında 6-14 yaş arasındaki 6 bin  çocuk  Yüzme, Boks, Güreş, Voleybol, Basketbol, Bisiklet, Karate, Jimnastik, Yelken, Kano,Tenis, Masa Tenisi’nin yanı sıra Türkiye’de ilk kez spor okulu kapsamında yerini alan Atıcılık branşında eğitimlerini tamamladı.

Sertifikalarının coşkusunu yaşayan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık,"Yaz spor okulları kapsamında her yıl çocuklarımıza kaliteli eğitimler vermeye çalışıyoruz.

Amacımız her çocuğumuzun bilinçli spor yapmaları ve sağlıklı bireylerin yetişmesine de katkıda bulunabilmemizdir. Bu yaz, profesyonel antrenörlerimizle 13 branşta eğitimler verdik. Önümüzde kış dönemi var, bu sayı hedeflerimiz doğrultusunda daha da artacaktır” diye konuştu.

Genç sporcular sertifika töreninin ardından eğitmenleri ve arkadaşları ile bol bol hatıra çektirerek sporu yapmayı okul döneminde de aksatmayacaklarının sözünü verdi.

Editör: Haber Merkezi