Ve Bursaspor aradığı stoperi Danimarka'da buldu. Hazırlık döneminde Vieux Sane, İsmail Konuk ve Ertuğrul Ersoy'un performansından memnun kalmayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun hedefindeki ismin Zanka Jörgensen olduğu öğrenildi.

Tomas Sivok'un yanına kaliteli bir savunmacıyı monte etmek isteyen genç teknik adamın 26 yaşındaki stoper için ısrarcı olduğu belirtildi. 

BONSERVİS ÖDENECEK
Bonservisi Danimarka ekibi Kopenhag'ta olan Zanka Jörgensen'in piyasa değeri 1 milyon Euro olarak görülüyor. 1,89'luk futbolcu, geçen sezon Kopenhag'ta tam 40 maça çıktı ve 4 gollük performans sergiledi. Hızlı bir stoper olarak tanınan Jörgensen'in kulübüyle 2017 yılına kadar mukavelesi bulunuyor. Bursaspor'un Danimarka kulübüyle bonservis konusunda 700 bin Euro'ya anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. 

ATİBAY'LA BİRLİKTE OYNADI
Kısa bir süre önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen deneyimli oyuncuyu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun pazar günü oynanan Kopenhag-Astra Giurgiu maçında izlettirdiği öğrenildi. Kopenhag'ın 3-0 kazandığı maçta Danimarkalı oyuncunun iyi bir performans gösterdiği belirtildi. Zanka Jörgensen, Beşiktaş'ın orta sahadaki tecrübeli ismi Atiba Hutchinson'la 2 sezon PSV Eindhoven'da  birlikte görev yapmıştı. Jörgensen, Fenerbahçe'de oynayan Kjaer'le de milli takımda beraber oynamıştı. 

Editör: Haber Merkezi