Timsah'ta 3 kiralık 3'te sözleşmesi biten oyuncu bulunuyor. Badu, Agu, Sow'un gelecek sezon takımda olmayacağı tahmin ediliyor. 6 ayı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanan Grozav'ın da gösterdiği düşük performans nedeniyle yönetimin Rumen oyuncu için opsiyon hakkını kullanması beklenmiyor.

HEPSİ GİDER

Geldiği günden bu yana bir türlü istenilen futbol ortaya koyamayan Joshua john'un 1 yıl daha mukavelesi olmasına rağmen bu oyuncu ile de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon başı geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapayan Sercan Yıldırım'ın da durumu net değil.

Golcü oyuncunun da takımda kalması zor görünüyor. Cristobal Jorquera, Ricardo Faty ve kaptan Batalla'nın da Bursaspor'la sözleşmeleri sezon sonu sona eriyor.

BATALLA NE OLACAK?

Taraftarın sevgilisi ve geldiği günden bu yana Bursaspor'a büyük katkı koyan, taraflı tarafsız Türk futbol kamuoyunun taktir ettiği Batalla'nın durumu bu oyuncular içerisinde en merak edileni. Kararını henüz resmi olarak açıklamayan fakat Bursaspor'un son 2 sezonda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Arjantinli yıldızın da takımda ayrılma ihtimali oldukça yüksek olarak görülüyor.

Bursaspor'da nasıl bir transfer politikası izlenecek, bu sorunun cevabı ise mayıs ayı içerisinde yapılacak olağan genel kurul sonrası netlik kazanacak.

Editör: Haber Merkezi