Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Başkan Ali Ay, Faik Çelik Holding Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Çelik, Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik, Faik Çelik Holding Yönetim kurulu Üyesi Çağlayan Çelik'in yanı sıra Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu ve Finansal ilbet Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Pulat katıldı.

Başkan Ali Ay, sponsorluk anlaşmasında yaptığı konuşmada Bursalı bir firmanın Bursaspor’a destek vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Ali Ay, "Öncelikle Faik Bey’e,  Faik Çelik bünyesinde bulunan ekibe çok teşekkür ediyorum.  Biliyorsunuz zor şartlar altında görevi aldık. Aşağı yukarı iki aydan beri göğüs reklamı ile ilgili birkaç firma ile görüştük.

Geçen hafta Faik Çelik Holding’in bünyesinde bulunan Warmhaus yeni yapılandırılmış bir firma ve kendilerinden teklif aldık. Bursalı bir firmanın olması Bursaspor için ileriye yönelik marka değerinin yükselmesi açısından bize daha faydalı olacağını düşündük ve bu teklife onay verdik. Teklif iki yıllık 3.5000 Milyon TL + KDV. Anlaşmamız tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çelikpan Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik ise yaptığı açıklamada "Öncelikle yeni markamız Warmhaus  ile kombi üretimine başlıyoruz. Fark yaratacak bir ürün gamı hazırladık. Hemen ardından şofben üretimi başlayacak. Uzun vadede ısıtma ve soğutma da dünyaca ünlü  öncü firma olmak istiyoruz. İlk aklımıza gelen Bursa’ya değer katmak oldu. Yeni markamızı heyecanı yaşarken, şehrimizin en önemli ve birleştirici gücü olan Bursaspor ile işbirliğine gittiğimiz için çok mutluyuz. Marka değerimize katkı sağlayacak projelerde yer almaya özen gösteriyoruz. Uzun yıllardır Bursaspor ile işbirliği içerisindeyiz. İlk kez uzun soluklu bir çalışmaya imza atmış oluyoruz.  Bizlere ve Bursaspor’a hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Editör: Haber Merkezi