Türkiye, Çek Cumhurieyeti ile EURO 2016 D Grubu 3. maçında karşı karşıya gelecek. Peki A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki 3. maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı yayınlanacak?

Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, turnuvadaki 3. maçında, Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Hırvatistan ve İspanya ile olan grup maçları kaybeden A Milliler, Çek Cumhuriyeti'ni yenip, 'en iyi 4 grup 3.sü'nden biri olarak son 16'ya kalmak istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Lens şehrinde Bollaert-Delelis Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta İskoç hakem William Collum düdük çalacak.

Collum'un yardımcılıklarını vatandaşı Damien MacGraith ve İrlandalı Francis Connor'ın yapacağı belirtildi.

İskoç hakem Collum turnuvada daha önce A Grubu'nda ev sahibi Fransa'nın son dakika golleriyle Arnavutluk'u 2-0 yendiği maçı yönetmişti.

Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçına farklı bir ilk 11 ile çıkabilir. Hırvatistan ile yapılan ve 1-0 kaybedilen karşılaşmanın ilk 11'inde tek değişiklik yaparak A Milli Takım'ı İspanya karşısına çıkaran deneyimli teknik adam, bu müsabakadan da alınan 3-0'lık yenilginin ardından ilk 11'de değişikliğe gidebilir.
Editör: Haber Merkezi