HABER MERKEZİ / BURSASPORX

TFF 1’nci Lig’de 15’nci hafta geride kalırken, Bursaspor gol yollarındaki görkemli performansıyla en golcü takım olmayı başardı. Bu istatistiklerde hücum hattında yer alan futbolcular büyük önem taşırken, Vakıfköy patentli genç gol ayakları da skor üretti.

YENİ MALATYASPOR’A GİTTİ

Geçen sezon takımın gol ümidi olan ancak beklentilerin uzağında kalan Kubilay Kanatsızkuş eleştirilerin hedefine yerleşmişti. Kanatsızkuş bu sezon başında da Yeşil Beyazlı kulüpte kalmasına karşın alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı feshederken, Bursaspor’u 2015-2016 sezonunda çalıştıran Hamza Hamzaoğlu’un görev yaptığı Yeni Malatyaspor’un yolunu tuttu.

KUBİLAY’DAN 6 GOLE DİREKT KATKI

Eleştirilerin odak noktasındaki Kubilay, geçtiğimiz sezonun ilk 15 haftasında 4 gol 2 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Transfermarkt verilerine göre Kanatsızkuş’un piyasa değeri 950 bin Euro olarak gösteriliyor.

ALİ’DEN YILDIZLI TABLO

Bursaspor’un gelecek vaat eden ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncusu Ali Akman ise parmak ısırtacak bir istatistik ortaya koydu. 18 yaşındaki yıldız, 9 gol atarken 3 de asist yaptı ve Timsah’ın 12 golüne doğrudan katkı yapmış oldu. Ali Akman’ın da aynı siteye göre piyasa değeri 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

BATUHAN GOLDE GEÇTİ

Göztepe’yle oynanan kupa maçında 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Batuhan Kör de gol sayısı anlamında Kubilay Kanatsızkuş’u geride bırakmayı başardı. Genç golcü 15 haftada 5 kez fileleri havalandırırken, gol pası ise vermedi. 19 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri de sadece 25 bin Euro olarak açıklandı.

Editör: Haber Merkezi