Karacabey Belediyespor çeyrek final ilk maçını ligi 4. sırada bitiren Isparta 32 Spor ile deplasmanda oynayacak. 12 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'de, Isparta Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak mücadele için TECO Karacabey Belediyespor kafilesi Isparta'ya hareket etti. Bu maçın rövanşı 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de Mustafa Fehmi gerçeker Stadyumu'nda oynanacak.

Karacabey Belediyespor teknik direktörü Tahsin Tam, Isparta yolculuğu sırasında değerlendirmelerde bulundu.

Bunu yapabilecek gücümüz var

Tahsin Tam "TECO Karacabey belediyespor ile anlaştığımız günden itibaren, olağanüstü bir performans ortaya koyduk oyuncularımızla beraber. İnanılmaz bir dayanışma inanılmaz bir birliktelik geçirdik ve bu bizi çok şükür hedeflediğimiz noktaya taşıdı. Zor bir hedefti play-offlara kalabilmek ama  hem kendimizi hemde oyuncularımıza inanıyorduk.  Ortak bir şekilde hedefe kitlendik ve oynadığımız maçların hepsini tamamen hakederek kazandık. Seyircilerimize çok keyif verdik. Geri dönüşler bize hep öyle oldu. Tabiki çok zor maçlar oynadık ama çok şükürki play-offlara kaldık. 8  takım kaldı play-offlara. Kendi grubumuzda önce Ispartaspor ile iki tane maç oynacağız.  İlk maçtan avantajlı bir skorla evimizdeki maça dönmek istiyoruz. Takımımızın içindeki uyum fazlasıyla arttı. İnşallah en iyi performansı ortaya koyucaz. Tabiki burada maç maç bakıcaz olaylara. Takımı bir üst lige taşıma şansımız olursa bu bizi fazlasıyla mutlu eder. Bunu yapabilir miyiz? Evet bunu yapabilecek gücümüz var ve o yeteneğede sahibiz. Umarız saha içinde dış etkenler olmaz. Futbol saha içinde kalır, iyi keyif verir iki takım izleyenlere." dedi.

İstediğimizi almak istiyoruz

Karşılaşma için yolda olduklarını belirten Tahsin Tam" Hazırlıklarımızı yaptık ve şuan Isparta'ya gidiyoruz. Perşembe akşam saat 8'de en iyi performansımızı ortaya koyup istediğimizi almak istiyoruz ve alacağız oradan. Bundan sonrada  Pazartesi akşamı ikinci maç için hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi