Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek 3 puan aldıkları ve zirve yarışına tutundukları için mutlu olduklarını söyledi.

"Beşiktaş maçı öncesi böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı." diyen Paçacı, futbol olarak belki taraftarları tam olarak memnun edemediklerini ancak oyuncularının hırslı mücadelesinin maç sonrası taraftarlarca alkışlandığını vurguladı.

Futbolun skor odaklı bir oyun olduğunun altını çizen Paçacı, "Kaleci Harun'dan Deniz'e, Batalla'dan Merter'e, İsmail'den Sivok'a kadar takım olarak savaşan, kazanmak için terini son damlasına kadar akıtan bir kadroya sahibiz. Bu istek ve arzu, yakın zamanda güzel futbolu da beraberinde getirecektir. Taraftarlarımız bu takıma güvenmeye ve desteklemeye devam etsinler." diye konuştu. 

Paçacı, kaleci Harun'un geçen sezondan itibaren üst üste 5'nci penaltıyı kurtardığını, takımın da her geçen gün daha derli toplu oynadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Sakatlığı iyileşen Deniz Yılmaz, gol atamamanın da verdiği stresle performans anlamında istenileni veremiyordu. Ben dahil pek çok Bursasporlu, Deniz'in bu hafta dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorduk. Ancak teknik adamlık, takıma ve oyuncusuna güvenmek demek. Hamza hoca da bazı maçlarda iyi performans sergileyemese de Deniz Yılmaz'a güvendi ve sonuç ortada. Deniz'in 2 golle birlikte üzerindeki stres ve baskıyı attığını düşünüyorum. Harun Tekin ise iki sezondur sergilediği oyunla ligin en iyi kalecilerinden biri olduğunu gösteriyor. Böyle güzel bir oyuncu grubuna, tüm oyuncularına güvenen bir teknik heyete sahip olduğumuz için de mutluyuz."

Editör: Haber Merkezi