Fernandao

Ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen güçlü fiziği ve hırsı ile dikkat çeken Fernandao da bu sezon boşa çıkan isim oldu. Brezilya'da futbol hayatını sürdüren tecrübeli golcünün yeni kariyerinde adresinin neresi olacağı ise şu an için tam bir muamma.

Ramires

Brezilya Milli Takımı'nın da bir dönem en önemli isimlerinden biri olan Ramires, şu an boşta olan isimlerden biri. Tecrübeli futbolcunun kariyerinin son zamanlarında ya Brezilya'ya geri dönebileceği ya da son kez Avrupa'da oynayabileceği belirtiliyor.

Recep Niyaz

Küme düşen Denizlispor'da forma giyen 25 yaşındaki Recep Niyaz da boşta olan bir başka isim. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve TFF 1.Lig ile Süper Lig arasında mekik dokuyan futbolcu Süper Lig takımlarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Hızıyla orta sahada fark yaratan Recep Niyaz'ın yeni takımını kısa sürede belirlemesi bekleniyor.

Alex Teixeira

10 numara mevkiisinde 31 yaşındaki Alex Teixeira da şu anda takım arayanlar arasında. Tecrübeli futbolcuyla Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia ediliyor.

Angelo Sagal

Ülkemizde bu sezon küme düşen Denizlispor'un kadrosunda yer alan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sagal, etkili oyunu ile dikkatleri üzerine çekti. Bitiricilik konusunda sıkıntı yaşasa da oyunda sürekli hareketli olması ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu, kulübünden alacaklarını alamadığı gerekçesi ile ayrılıp şu anda yeni kulübünü arayanlar listesine adını yazdırmış durumda.

Bojan Krkic

Barcelona altyapısında yetişen Bojan Krkic, dünya futbolunun yeni yıldızı olarak gösterilirken, yaşı da geçtikçe performansı da düşmeye başladı ve şu anda kulüpsüz isimler arasında yerini aldı. 30 yaşındaki forvetin yeni adresini kısa zamanda belirlemesi bekleniyor.

Wilfried Bony

İngiltere Premier Lig'de yıllarca futbol oynayan 32 yaşındaki yıldız forvet şu anda boş durumda. Güçlü fiziği ile her zaman dikkat çeken Wilfried Bony'nin son yıllarda düşüşü de dikkat çekiyor. Türk takımlarının da ilgisi alanında bulunan tecrübeli futbolcunun transfer olması halinde Mame Diouf etkisi yaratabileceği söyleniyor.

Daniel Sturridge

Liverpool'dan attığı goller sonrası yaptığı dans figürleri ile aklımıza kazınan ülkemizde de Trabzonspor forması giyen ancak sonrasında ayrılan tecrübeli golcü Daniel Sturridge de şu an boşta bulunan futbolcular arasında.

Ezequiel Garay

İspanya futbolunda adını sıkça telaffuz ettiğimiz Arjantinli stoper Ezequiel Garay da boşta bulunan isimlerden. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu da şu anda yeni kulübünü arayan isimler arasında bulunuyor.

Tiquinho Soares

Brezilyalı forvetin ismi sık sık Trabzonspor ile anılıyor. Şu anda herhangi bir kulüp ile sözleşmesi bulunmayan 30 yaşındaki forvet için Bordo Mavili ekibin yakın temas halinde olduğu biliniyor. Ayrıca tecrübeli futbolcu için Olympiakos'un da ilgisi var ve bazı kaynaklara göre imzaların atıldığı belirtiliyor.

Younes Belhanda

Galatasaray'da zemin hakkında söylediği sözler sonrası sözleşmesi feshedilen ve şu anda boşta bulunan 31 yaşındaki orta saha hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Tecrübeli futbolcunun Fransa'ya dönme ihtimalinin olduğu gelen bilgiler arasında.

Diego Costa

32 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu. Güçlü fiziği ve tekniği ile her zaman Avrupa'nın aranan forvetlerinden olan Diego Costa'nın ismi Beşiktaş ile de anılıyor.

Editör: Haber Merkezi