15'incisi düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) çeyrek finalinde Portekiz ile Polonya kupa için ter dökecek. Peki Portekiz Polonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar.

Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik gibi gol yollarında etkili isimlere sahip olan Polonya milli takımının Portekiz karşısında nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu oldu. Kıran kırana mücadelelerin yaşanacağı Polonya Portekiz maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Son 16 turunda İsviçre'yi penaltı atışları ile 5-4 saf dışı bırakan Polonya çeyrek finalde Portekiz milli takımının rakibi oldu. 

Polonya Portekiz maçı saat kaçta hangi kanalda?
EURO 2016 çeyrek final ilk maçında Polonya Portekiz maçı oynanacak. Nefes kesen bir müsabakaya sahne olması beklenen Polonya Portekiz maçı 30 Haziran Perşembe saat 22:00'da TRT 1 ve Lig tv ekranından naklen yayınlanacak. Almanya futbol fedarasyonundan Felix Brych'ın yöneteceği mücadele Marsilya'nın stadı Velodrome'da oynanacak.

Nani: "Hırvatistan maçındaki ruhu devam ettirirsek finale kadar gidebiliriz"
Portekiz’in forvet oyuncusu Luis Nani, Euro2016’da çeyrek finale çıktıkları için mutlu olduklarını ve iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi. Nani, Hırvatistan’a karşı geçen Cumartesi günü görüntülenen aynı ruhu devam ettirirlerse finale kadar gidebileceklerini belirtti. Yarın çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak olan Portekiz’de, forvet oyuncusu Nani ilk turda takımın en iyi oyuncusu seçilmişti.

Antrenörüne "kör bir güven" duyduğunu söyleyen Nani, bu güvenin inanılması güç bir "rüya" için gerekli olduğunu, bu kupayı kazanmak için lazım olan tüm "malzemelerine sahip olduklarını" dile getirdi. Polonya ile Almanya arasındaki maçı seyrettiğini söyleyen Nani, "Almanya gibi bir takıma karşı maçın hakimiyetini elinde tutan bir Polonya’ya dikkat etmeliyiz, Polonya sadece Lewandowski’den oluşmuyor" dedi
Editör: Haber Merkezi