Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen maçın ardından basın toplantısında şu açıklamayı yaptı; "Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ederim iyi bir takım ve bu akşam galip geldiler. Pişmanlıklarım var ama bence herkes elinden geleni yaptı. İsterdim ki topu daha iyi kullanalım daha iyi çevirelim. İyi savunma yaptık, belki penaltı verdik ama takımın organizasyonu oyuncuların katılımı beni gerçekten memnun etti” dedi.

Bir basın mensubunun, "Hücumda bu kadar etkisiz kalmayı neye bağlıyorsunuz" şeklindeki soruya Le Guen, "Bence bazı oyuncularımız gerginlerdi maç boyunca. Her zamanki rahatlıklarında değillerdi. İlk yarı çok fazla top kaybı yaptık. Oyun ilerledikçe oyun kurmak bizim açımızdan git gide zorlaştı. Beni hayal kırıklığı yaratan oyunu kurma kabiliyetimizde son maçta daha iyiydik bu maçta oranla. Az pozisyon verdiğimizden ötürü memnunum ama topla daha iyi olmamız gerekiyordu" dedi.

“Pişmanlıklarınız ne ile ilgili?” şeklindeki bir soruya ise Le Guen, “Pişmanlık derken seçimler yada sistem üzerine pişmanlığım yok. Nerden geldiğimizi unutmuyorum. Güçlü ve ünlü oyunculardan kurulu bir takımdı rakibimiz. Hem sahada hem de kulübede bu böyle. Üzgünüm. Belki penaltıyı vermeyebilirdik bu bende pişmanlık yaratıyor. Kadroların gücü orta" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi