Bursaspor'da transferin gözdesi Patrick Twumasi olayında işler arapsaçına döndü. Yeşil beyazlı kulübün uzun süredir renklerine katmak için uğraş verdiği 24 yaşındaki oyuncunun kulübü Astana'nın tutarsız davranışları Bursaspor yönetimini pes ettirmek üzere. Yapılan ilk görüşmede bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro isteyen Kazakistan kulübü, dün ise rakamı 3 milyon dolara çıkardı.

Twumasi istemyior
Patrick Twumasi için Japonya'dan bir kulübün 2 milyon 500 bin dolar önerdiği için Astana yönetiminin Bursaspor'dan istediği rakamı arttırdığı belirtildi. Japon kulübünün de transferde ısrarcı olduğu belirtilirken, tecrübeli kanat oyuncusunun Avrupa'da bir takıma gitmek istediği bu teklife olumlu yaklaşmadığı öğrenildi.

Rakamlar belli
İstenilen 3 milyon dolar üzerine yeşil beyazlı yönetimin geri adım attığı belirtildi. Başkan Ali Ay, daha önce yapılan temaslarda ilk olarak 750 bin Euro, son olarak ise 1 milyon 250 bin Euro vermeyi teklif etmişti. Bursaspor'a gelmeyi istekli olan Twumasi'nin de gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi