Uzun zamandır basın önünde çıkmayan Paul Le Guen "Ben iyiyim bu konuda bir sıkıntı yaşamadım. Basından gelen teklifleri hiç reddetmedim. İşim gereği olan durumlarla başa çıkabiliyorum. Sizlerle olmaktan mutluyum ve bir sorun yok

Takım olarak daha iyi bir lig konumunda olabilirdik. Bu konuda bir hayal kırıklığı olabilir. Sezon içinde bazı sıkıntılar yaşamış olabiliriz evet ama benim umudum devam ediyor. Ligde rahat bir konuma gelince daha iddialı söylemlerde bulunabiliriz.

Bostock'un Antalyaspor maçı kadrosuna yazılıp yazılmadığı konusunda bir bilgim yok. Bana gelen bilgi o karşılaşmada oynayabilecek durumda değildi. Kadroda benim açından yoktu. Kulübede takım arkadaşları ile oturarak orada olması bu gerçeklerin üstünü örtemez. Biz onun sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını net olarak biliyorduk.

Kadroyu ben yapıyorum evet ama kadroda olmayan bir oyuncunun nerede oturacağı kulübe veya tribün tamamen bir detay.

Bostock takımla idmanlara katılamadı her ne kadar düz koşulara başlasa da bir ritim eksikliği yaşayacağını biliyoruz. Yarın kendisi hakkında net bir rapor gelecek ancak dediğim gibi oyun ritmi konusunda sıkıntılar olacağı için son duruma ben karar vereceğim.

Pablo bizim için dev bir oyuncu ve cezası nedeniyle bizimle olamayacak. Takımın yanında olacaktır. Pazar günü de takımla birlikte olacaktır ama yokluğu büyük bir eksiklik. Benim görevim bir teknik adam olarak en iyi kadroya çıkartmaktır. Bir oyuncunun ünü, geçmişi ve kalitesi kadroya girmesi için bir kriterdir. Ama Musa Sow fiziki kriterleri nedeniyle Bursaspor'un ilk11'de oynayacak durumda olmadığını söyleyebilirim.

Beklenti sezon başında büyüktü ancak bu kadro elinden gelenin en iyisini yapan oyuncular ve bu maçta hepsi elinden geleni yapacaktır. Mutlaka eleştiri olacaktır ama bunların hepsini göğüslemeye hazırım. Taraftarımız takıma destek olmaya devam etmeliler."

Editör: Haber Merkezi