Beştepe Tesislerine gelerek MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kendilerini (Kubilay Kanatsızkuş 1 yıllık kiralık) (Erdem Şen 1 yıllık) sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atan her iki futbolcu da mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bursaspor ile Ankaragücü’nün arasındaki kardeşliğin dünyada eşi benzeri olmadığını belirten Kubilay Kanatsızkuş, “Bir evimden diğer evime geldim. Ankaragücü forması altında başarılı olmak istiyorum. Böylesine köklü bir camiada bulunmaktan dolayı gururluyum. Kulübümüzün 108. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi özlediğini belirten Erdem Şen, “Bir çok teklif geldi. Portekiz’de iyi bir grafik yakaladım. Ankaragücü, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden bir tanesi. Burayı tercih ederken kafamda hiç soru işareti yoktu. Çünkü büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Başarılı bir sezon geçirmemizi diliyorum. Ankaragücü’müzün kuruluş yıl dönümünde imzayı atmak daha da mutu olmamı sağladı. Kulübümüzün 108. yılını kutluyorum. Biran önce taraftarlarımızın karşına çıkmak istiyorum” dedi.

Kaliteli ve yarışmacı bir ekip kurduklarını belirten Başkanımız Mehmet Yiğiner, “Yoğun bir transfer sezonu yaşadık. Erdem Şen ve Kubilay Kanatsızkuş, kendilerini kanıtlamış kumaşı sağlam isimler. Her iki oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olsun. Teknik heyetimizin raporuyla kulübümüzün ekonomisini sarsmayacak transferler yaptık. Güzel bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Zor şartlardan buralara kadar geldik. Bundan sonrası için de hedeflerimiz daha yukarıları olacaktır. Hepimizin ortak değeri Ankaragücü’müzün 108. yılı kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi