İstanbulspor Beylikdüzü takımının almış olduğu ceza nedeniyle müsabaka seyircisiz oynandı. Mücadele karşılıklı basketler ile başladı. Bursaspor ilk periyotta yabancı oyuncuları Dejan Borovnjak ve Karlo Vragoviç ile sayılar üretti ve ilk periyodu 22-17 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci periyoduna Şahin Ekmen’in sayılarıyla başladık. Potanon Timsahları iyi savunma yapınca İstanbulspor sayı üretmekte güçlük çekmeye başladı. Çeyreğin bitimine 6:30 kala Erdem ilter’in sayılarıyla Bursaspor 10 sayı farkla öne geçti. 19-29.

Çeyreğin geri kalan bölümü karşılıklı basketler ile geçildi. Bursaspor Durmazlar Burak Erol, Efdem İlter ve Melih Kapucu ile sayılar bulurken ev sahibi ekip Ozan Dilik, Alican Güney ve Brandon Brown ile sayılar buldu. Bursaspor Durmazlar soyunma odasına 36-45 önde girmesini başardı.

Mücadelenin ikinci yarısına İstanbulspor Beylikdüzü etkili başladı ve çeyreğin bitimine 6 dakika kala 48-46 öne geçti. Bu dakikadan sonra yeniden toparlanan Potanon Timsahları Dejan, Karlo ve Şahin Ekmen ile bulduğu sayılarla yeniden oyunda ağırlığını hissettirdi ve son periyoda 6 sayı farkla 61-55 önde girdi.

Son periyotta da oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Bursaspor Durmazlar Karlo Vragoviç, Yunus Çankaya ve Burak Erol ile sayılar buldu ve farkı giderek açtı ve 17 sayı farkla 66-83 kazanmasını bildi.

Dejan Borovnjak 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Dejan’ı 20 sayı ile Karlo Vragoviç takip etti. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar ligdeki 14.galibiyetini elde ederek puanını 34’e yükseltti.

Editör: Haber Merkezi