İnegölspor Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısına basın sözcüleri Talha Öziş, Enver Oğuz Topuz ile Mustafa Arıcı katıldı.

Toplantıda söz alan İnegölspor Basın Sözcülerinden Talha Öziş, şunları söyledi "Çalışmalarını aralıksız devam ettiren yönetim kurulumuz, görev dağılımı ile birlikte transfer komitemizi oluşturdu. Transfer komitemiz ilk iş olarak gördüğü, teknik kadroyu oluşturmak adına yapmış olduğu çalışmaları sonuçlandırdı. Yapılan çalışmalar esnasında birbirinden değerli isimlerle görüşen komitemiz, Teknik Direktör Murat Yoldaş ile de bir görüşme gerçekleştirdi. lnegölspor kulübü menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek adına, ince eleyip sık dokuyarak, 2018-2019 sezonunda takımızın başında yer alacak ismi belirledi. Bursa futbol camiasının değerli isimlerinden, görevde bulunduğu takımların başında şampiyonluklar yaşayan Süper lig tecrübesi olan, İsmail Ertekin ve ekibiyle her konuda anlaştık. İnegöl futbolunun yetiştirdiği değerlerden olan Cengiz Alp ve Ayhan Güneş hocamız hocamızın ekibinde yer alacak. İnegölspor’umuzun hak ettiği liglere gelmesinde, hocamızla beraber çalışacaklar. Tesislerimizde yapılacak olan imza töreni ile İsmail Ertekin ve ekibini 1 sene boyunca İnegölspor’a bağlayacak imzalar atılacak"

Basın Sözcülerinden Mustafa Arıcı ise teknik heyeti şu şekilde duyurdu "Teknik Direktör İsmail Ertekin, Yardımcı antrenör Sinan Korkmaz, Kaleci antrenörü Hakan Gökkaya, Scout ekibi Ayhan Güneş ile Cengiz Alp"

Editör: Haber Merkezi