İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 1-0 yendikler Tuzlaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Maçın ardından açıklama yapan Penbe, şunları söyledi.

Ergün Penbe "Çok özlemişim. Uzun yıllardır futboldan uzak kalmıştım. Bu heyecanı yaşamayı özlemişim. Biz sadece çocuklara taktikleri verdik, geri kalan onlarındı. Bugün çok iyi şekilde uyguladılar ve çok iyi mücadele ettiler. Hakikatten emeklerine sağlık. Bugün söylediklerimizi harfiyen yerine getirmeye çalıştılar ve yaptılar da. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi mücadele örneği vardı. Saha şartları biraz ağırdı. Biliyorsunuz çalışma şartlarımız biraz sıkıntılıydı. Ona rağmen bugün zorda olsa 3 puanı almayı başardık. Farklıda olabilirdi. İkinci yarı biraz daha akıllı olabilseydik, çocuklara içeride de söylemiştim. "Bunları çok yakalayacağız." diye. "Eğer akıllı olursak çok daha farklı olur." demiştim. Olmadı. Önemli olan 3 puan almak. Artık kolay maç yok. 6 puanlık bir maçtı. Onu aldığımız için sevinçliyiz.

Artık önümüzde Ankaragücü maçı var. Bu hafta iyi çalışmamız lazım. Sakatlarımız var. Cezalımız var. Ona göre bu hafta çok iyi çalışıp, Ankaragücü maçına iyi hazırlanıp, oradan da puan yada puanlar almak istiyoruz. Çünkü önümüzde 3 maçlık bir hedef koyduk. Ya 7 ya 9 puan almak istiyoruz. Birini atlattık. Önümüzde 2 maçımız kaldı. Ben çocuklara geldiğimde şunu söyledim. "Bu sizin ekmek paranız. Ondan para kazanıyorsunuz. Normalde yeni teknik direktör geldiğinde transfer yapar ama ben sizi izledim, sordum, soruşturdum ve iyi takım olduğunuzu biliyorum." dedim. Bir takım talihsizlikler yaşadığınızı da biliyorum."dedim.  "Ekmek paranızı kimseye vermeyin. Transfere vereceğim parayı sizlere vereyim."dedim. "Beni mahcup etmeyin. Beni Pazartesi transfer yapmaya mecbur etmeyin."dedim. Onlarda sağ olsunlar bugün ellerinden geleni en iyi şekilde yaptılar. Tabiî ki eksiklerimiz var, olacakta. 28 kişiyiz. Şuanda transferle ilgili bir görüşmemiz yok. Ama olursa da ileriye dönük transfer çalışmamız olur. Çünkü 1,5 senelik anlaşmamız var. Seneye de hedefleri olan bir takım olacağımız için seneyi de düşünerek eğer transfer yaparsak, yönetimimizde bunu uygun görürse, ekonomimiz uygun görürse seneyi de düşünerek transfer yapmak istiyoruz. Ama şuanda takımın kurgusunu bozmak gibi düşüncem yok." dedi.

İsa Akgöl "Şeytanın bacağını kırdık"

"Değim yerindeyse şeytanın bacağını kırdık. Üst taraflara tırmanmak açısından önemli bir maçtı. Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Galip geldik, mutluyuz. İnşallah seriye bağlamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta Ankaragücü maçı var. İnşallah o maçtan da galip dönerek, bir yeri yakalamak istiyoruz. İnşallah bu doğrultuda çalışacağız. İyi çalışacağız, iyi konsantre olacağız. Sonunda da mutlu sona inşallah ulaşmak istiyoruz."

Ali Pala "Allah'a şükür yendik"

"Ben takıma yeni geldim. İnegölspor'a teşekkür ediyorum. Bana güvenip aldılar. Bende kiralık geldim. Allaha şükür bugün yendik. İnşallah bundan sonrada böyle devam ederiz."

Raif Demir "Kazanmak için sahaya çıktık"

"Bugün kazanmak için sahaya çıktık. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Çok pozisyonlar bulduk. Çok daha farklı olabilirdi. Çok şükür kazandık. Puan farkını da aşağıyla aştık diye düşünüyorum. Artık yukarı doğru daha rahat oynayacağız. Maçlara daha rahat çıkacağız diye düşünüyorum. İnşallah haftaya da Ankaragücü deplasmanından galip gelirsek, artık hedefimiz tamamen play-off olur diye düşünüyorum. Takım iyi oynuyor zaten. Kaç maçtır iyi oynuyorduk. Yavaş yavaş galibiyette geldi. İnşallah bundan sonra daha iyi olur. Bizim özlediğimiz taraftar buydu. Gerçekten çok iyiydi. Bize çok artı bir güç oldular. Hepsinin gönüllerine sağlık. Teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelip bizi desteklediler. Onlar zarsa futbol güzel. Onlar olmayınca futbol güzel değil zaten. Çok şükür hep beraber güzel bir gün geçirdik."

Editör: Haber Merkezi