İnegölspor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Serdar Nalcı, "Sezon arası transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bugünde 3 genç arkadaşımızla sözleşme imzalıyoruz. Galatasaray'dan forvet mevki oyuncusu Volkan Pala, Kasımpaşa'dan orta saha oyuncusu Hamit Yıldırım ile sezonun sonuna kadar sözleşme imzalıyoruz. Ayrıca altyapımızdan Gökhan Kurumuş'u bugün profesyonel olarak takımımıza dahil ediyoruz. Forvet mevkisine de deneyimli bir forvet transferi yaparak transfer defterini kapatacağız. İnşallah arkadaşlarımızla beraber başarılı bir sezon geçireceğiz."dedi.

Galatasaray'dan kiralanan Volkan Pala, ise "İnegölspor'a sezon ortasında geldik. Biraz beklentilerin arkasında kalmış bir takım olmuş. Kuruluşuna göre hedefleri çok yüksek bir takım. İnşallah ikinci yarı elimizden geldiğince iyi mücadele edip, hedeflerimizi gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Kasımpaşa'dan kiralanan Hamit Yıldırım'da "Öncelikle İnegölspor'a geldiğim için çok mutluyum. Hedefi olan bir takıma geldim. İnşallah play-off'a da kalırız ve sezonu güzel bir şekilde bitiririz. İki taraf içinde hayırlı olsun."şeklinde konuştu.

İnegölspor Altyasından A takıma dahil edilen Gökhan Kurumuş,ise şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle başkanımız Timur Erezsarı ile yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. 2004 yılında başladığım futbola 2017 yılında profesyonel imza atmış bulunmaktayım.  Öncelikle altyapı hocalarıma çok teşekkür ederim. Üstümde çok emekleri var. İkinci devrede play-off için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerekiyor. Benimde takıma katkım olması için çalışmam gerekiyor. İnşallah ikinci devre İnegölspor'un hak ettiği yerde olacağına inanıyorum. İnşallah play-off'a kalırız."

Editör: Haber Merkezi