11 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü kongrenin ardından İnegölspor Teknik direktörlüğü için adı geçen Mehmet Seçkin taraftarlar tarafından da sevilen bir isim. Seçkin’in en yakın zamanda resmi sözleşmeyi imzalaması beklenir.

İlk takımı İnegölspor
Kariyerine 1994 yılında İnegölspor’da başlayan ve İnegölspor tarihi için önemli isimlerden birisi haline gelen Mehmet Seçkin, kariyeri boyunca önemli takımlarda forma giydi. İnegölspor çıkışlı olan Mehmet Seçkin sırasıyla İnegölspor, Keşanspor, Gençlerbirliği, Turanspor, Gölcükspor, Merzifonspor, Kocaeli Birlikspor, Eskişehirspor, Kestel Belediyespor ve son olarakta Bursa Yolspor formalarını giyerek başarılı bir şekilde futbolculuk kariyerini noktaladı.

İnegölspor ile bağları hiç kopmadı
2008 yılında teknik adamlık kariyerine başlayan Mehmet Seçkin, ilk olarak İnegölspor’un U15 takımı çalıştırdı. Daha sonra yine İnegölspor’da Gençlik Gelişim Antrenörü olarak görev yapan başarılı teknik adam, Konya Anadolu Selçukspor ile profesyonel olarak teknik direktörlük kariyerine başlamış oldu. 2014 yılında ilk göz ağrısı İnegölspor’a U-17 teknik sorumlusu olarak geri dönen Seçkin, gösterdiği başarılı performansla 2015 yılında İnegölspor’un U-19 teknik sorumlusu olarak görev yaptı. 2016 yılında Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Payasspor teknik direktörü olarak göreve getirilen Mehmet Seçkin, kısıtlı bütçeyle Payasspor’u ligde tutmayı başardı.

Editör: Haber Merkezi