İnegölspor'un Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Cumartesi günü saat 16.00'da sahalarında ağırlayacağı Etimesgut Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İdman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi "Bu yoğun sıcakta bile böylesine yoğun bir performans oldukça güzeldi. Bu ortamda 90 dakika oyun oynamak kolay değil. Gençlerimizin performansları bizlere de bir ümit veriyor. Hafta sonu oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Yoğun bir hafta oldu. Hafta içi oynadık, Cumartesi de maçımız var. İyi hazırlanıyoruz, iyi yoldayız. Geçen hafta farklı skor bizim için bir kazaydı. Artık o maçı unuttuk, önümüze bakıyoruz. Çünkü takımımız gerçekten iyi. Her geçen gün daha da yol kat ediyor. Performansımız gittikçe artacaktır. İyi oynamanın verdiği özgüven bize önemli katkılar sağlayacaktır. Hakikaten sporcularımız çok çalışıyor. Daha iyi olmak içinde çalışacağız.

3 tane zorlu bir maç trafiğine giriyoruz. Buradan önemli sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Önümüzde bir Etimesgut maçı var, bizim için önemli. Kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Gittiğimiz yolda bazen handikaplar, takıldığımız noktalar da olacaktır. İnegölspor camiası umutsuzluğa kapılmasın, çok yürekli, çok koşan, teslim olmayan bir takım var. Takım oturdukça, motivasyonumuz daha da arttıkça çok daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Tam kadro olduk sayılır. Bazı oyuncularımızın fizik olarak eksiklikleri var, onları da gidereceğiz."

Editör: Haber Merkezi