Kampın ilk gününde işi sıkı tutan ve otoritesini ortaya koyan genç teknik adam, çalışma boyunca oyucularına yaptığı uyarılarla adeta ortalığı inletti. Hamza Hoca, ilk olarak taktik çalışmada tüm takımı kapsayan uyarılar yaptı.

Genç teknik adam “Top rakipteyken baskı yapın. Yapmazsanız biz o topu nasıl alacağız. Rakibe göre pozisyon almanızı istiyorum. Oyundan düşen oyuncu istemiyorum. Düşseniz dahi hemen kendinize gelin. Maç içersinde top kaptırabilirsiniz ancak benim için kaptırdıktan sonra ne yaptığınız önemlidir.

Topu kaptırdığınız anda baskı yapın. Sahada sürekli hareket halinde olan bir takım görmek istiyorum” şeklinde ikazlarda bulundu. Hamza Hoca, ardından oyuncularını tek tek uyardı.  İlk olarak Sercan'ı yanına çağıran başarılı çalıştırıcı “Rakip korner atarken sen ileride olamazsın. Senin orada durmanın hiçbir faydası yok. Böyle bir pozisyonda önce savunma yapacaksın, sonra hücum düşüneceksin” dedi. 

Ardından Ertuğrul Ersoy'a yaptığı bir hatadan dolayı kızan genç çalıştırıcı “Daha hızlı ve daha sert ol. Fazla riske girme. Sürekli oyun içersinde kalmayı düşün. Kendini idmana daha fazla ver” dedi.
Son olarak yeni transfer İsmail'i uyaran Timsah'ın Hocası'nın “Savunmada topla oynarken, asla risk yok. Burada kaptıracağın her top gol olur. Dikkatli ol, hata yapma” şeklindeki sözleri dikkat çekti.
Editör: Haber Merkezi