Spor Toto Süper Lig’in 4.hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşan Bursaspor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bursaspor’un genç kaptanı Ertuğrul Ersoy maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi "Öncelikle bugün itibariyle Bursaspor gibi büyük bir kulübün kaptanı olarak sizlerin karşısında bulunmaktan onu ve gurur duyuyorum. Bana bu sorumluluğu yükleyen bunu kaldırabileceğimi düşünen başkanımıza hocamıza çok teşekkür ediyorum.Maça gelecek olursak iç sahada Bursaspor’un oynaması gerektiği gibi oynadık. İyi de pozisyonlar yakaladığımızı düşünüyorum ama değerlendirmekte problemimiz var.

Dört haftadır yakından takip edenler bilirler benim kendi bakış açımla bugün 2 puan kaybımız vardı. Aynı Fenerbahçe, Konyaspor ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi. Önemli olan aslında taraftarımızı yanımıza çekebilmekti.Keyifle taraftarın bizleri seyretmesini sağlamaktı. İnsanlar buraya para verip maça geliyorlar ve gönül verdikleri takımdan bir şeyler bekliyorlar. Biz de bu dönemde hocamızla birlikte bir çıkış yakalayıp bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Beraberliğe sevinen bir takım değiliz. Keyifli olan sadece insanları tatmin etmesidir" şeklinde konuştu.

“İlk galibiyetimizi Sivas deplasmanında almak istiyoruz” 

Milli takım arası olduğunu dile getiren Ersoy, şöyle devam etti: 
“Orada da iyi çalışacağız. Döndüğümüzde Sivas deplasmanına gideceğiz. İnşallah Bursaspor kulübü olarak ilk galibiyetimizi orada alıp, hak ettiğimiz yerler olan Avrupa ligi sıralamasında sezon sonunda yer alabileceğimizi düşünüyorum.” 

Stoperdeki partneri Chedjou hakkında da konuşan Ertuğrul, “Onun kalitesine söylenecek söz yok. 1 yıl bizde kiralık. Bu maçta değil yıl boyunca bize çok katkılar sağlayacaktır.

Birlikte uyumdan bahsedecek olursak benim şöyle bir oyun karakterim var. Her kim olursa olsun benden daha genç oyuncu ya da tecrübeli olabilir. Benden performans olarak da üstün olabilir. Chedjou dan söz etmek gerekirse bana tecrübesi ile yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi