Bordo-beyazlı ekibimiz kulüp tesislerinde Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Ergün Penbe, şunları söyledi.

"Hafta sonu güzel bir galibiyet oldu bizim için. Açıkçası kolay maç oldu. Erciyes'iin ligin son sıralarında olması bizim oyuncuları biraz daha rahatlattı. 2-0'dan sonra hele biraz oyun disiplininden koptu bizimkiler. Biraz bireysel oynamaya başladılar.

Benimde açıkçası son dönemlerde oynanan oyun hoşuma gitmedi. Ama önemli olan galibiyetti, onu aldık. Seyirciler ve kamuoyu için önemli olan galibiyetti ama benim için oynanan oyunda çok önemliydi. Buraya gelen seyircilere güzel bir oyun izletmek isterdik ama dediğim gibi 2-0'ı erken bulduktan sonra biraz daha bireyselliğe dönüştü iş. Ama neticede 3 puanı aldık. Bu hafta zorlu bir maç bizi bekliyor. Onun dışında sakatlar verdik. Kemal'in en kısa 3 haftada döneceğini söylediler. Onun bir sakatlığı var. Zaten ameliyatlı İsa var. Onların dışında pek öyle önemli sakatlık yok.

Şuanda tam kadro çalışıyoruz. Hatay maçı zorlu olacak. Çünkü play-off mücadelesi veren bir takımla oynuyorsunuz ve kendi sahasında oynuyorsunuz. İyi bir takımla oynayacağız. Ama bizde iyi takımız. Güçlü takımlara karşı iyi konsantre oluyor oyuncularım. İyi de oynamaya çalışıyor. Puan veya puanlar almaya gideceğiz. İşimiz zor biliyoruz. Ama bu ligde herkes herkesi yenebileceğini zaten gösteriyor. Bizim amacımızda 3 puan için olacak. Bakalım hafta sonu neyi gösterecek."

Editör: Haber Merkezi