Bursaspor Başkanı Ali Ay, bir haftadır yoğun çaba sarf edilen Emmanuel Badu’yla ilgili kulübü Udinese’ye bu akşama kadar süre verdiklerini açıkladı.

Oyuncuyla ilgili herhangi bir sorunlarının olmadığını ve prensipte anlaştıklarını kaydeden Ay, “Udinese Başkanı, Badu’yu bonservisiyle vermek istiyor üstüne bir de 8 milyon Euro istiyor. Ben de görüşmeye giden arkadaşlara şakayla ‘7 milyon Euro verin masadan kalkın’ dedim. Udinese’ye kiralama için yarın (bugün) akşama kadar süre verdik” dedi.

Zam yaptık
Daha önce önerdikleri 500 bin Euro kiralama bedeline 100 bin Euro daha zam yaptıklarını kaydeden Başkan Ay, “Artık bir karar versinler. Biz ne 8 milyon Euro bonservis verip oyuncuyu alabiliriz ne de onların önerdiği futbolcuları” diye konuştu.

​Geçen sezon Victoria Gumimares’de forma giyen Porto’nun oyuncusu Hernani için de hocanın kararını beklediklerini anlatan Ali Ay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Austria Wien’de forma giyen Olarenwaju Kayode’yle de ilgileniyoruz.”

Vadeli öderiz
“Bizden yüksek bir bonservis bedeli talep ettiler. Teklifimizi yaptık. Bizim önerdiğimiz bedel ve vadeli ödememize razı gelirlerse transferi gerçekleştirebiliriz. Dzon Delarge’la ilgili de arkadaşlarımız görüşmeye gitti. Transfer için her türlü girişimlerimizi, tekliflerimizi yapıyoruz. Umarım sonuç alırız.” Öte yandan Başkan Ali Ay’ın, bugün yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılmak için kamptan ayrılması da gündemde.

Editör: Haber Merkezi