Bursaspor resmi internet sitesinden bilgilendirme adı altında yayınlanan haberde, Gaziantep deplasmanında haksız yere kırmızı kart gören futbolcu Erdem Özgenç için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na başvuru yapıldığı belirtildi.

Bursaspor Kulübü açıklamasında "Spor Toto Süper Ligin 6.Haftası'nda, Gaziantep deplasmanında oynadığımız maç sırasında, haksız gördüğü kırmızı kartla oyundan atılan futbolcumuz Erdem Özgenç ile ilgili olarak, kırmızı kartın bütün sonuçlarının ortadan kaldırılması hususunda PFDK'ya gereken başvuru yapılmıştır.

PFDK'ya sevk söz konusu olmayan durumlarla tatbik edilen bir maç oynamama cezasının, benzer durumlarda verilen kararları da emsal göstermek suretiyle uygulanmaması yönündeki itirazımızı tamamlamış bulunmaktayız.Kamuoyunun bilgisine sunulur" denildi.

Ayrıca Bursaspor'u, Gaziantep'te yakan Tolga Özkalfa'nın notu da belli oldu. Gaziantep-Bursaspor maçında hakemlerin gözlemcisi Şahin Taşkınsoy'un, penaltı ve kırmızı kart kararlarından dolayı Özkalfa'yı haksız bulduğu ve not olarak da 7.7 verdiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi