Bursaspor Kulübünün telkinlerine rağmen geri dönmeyen Mustafa Er'in neden istifa ettiği hakkında herkesin merak ettiklerini Uğur Engin sosyal medya hesabından şu iddialarla duyurdu!

Uğur Engin "Mustafa Er saha içinde kalıp yardımcı antrenörlük yapmak istemiş. Bunu Ali Ay’a aktarmış. Fakat Samet Aybaba bunu kabul etmemiş. Ardından zorunlu olarak Sportif Direktör yapmışlar. Mustafa Er menajer oyunlarını görünce istemediği işten istifa etmiş. Yani hırsızlığa göz yummamış.

Ayrıca Bursaspor Sportif Direktörü Mustafa Er’in takıma kazandırmak istediği futbolcuları Teknik Direktör Samet Aybaba kabul etmemiş. Bunun sebebi ise iki menajer Metin Korkmaz ve Özkan Doğan’ın Samet Aybaba ile ortak çalışması. Aynı şirkete bağlılar. Hatırlarsanız bu menajerler Bursaspor Başkanı Ali Ay’ı kafalayıp 1 yıllık kiralık Badu’yu Bursaspor’a 8 milyon TL’ye getirmişlerdi. Badu olayı çok sayıda yapılan transfer vurgunlardan sadece biri.

İşin özü Mustafa Er menajer oyunlarına alet olmayıp Bursaspor menfaati için yanlışın yanında bulunmayıp istifa etmiş. Şunu artık net bir şekilde söyleyebiliriz ki Bursaspor iliklerine kadar soyuluyor." dedi.

Editör: Haber Merkezi