Yeni sezonda uygulayacak kombine bilet fiyatlarıyla ilgili Bursaspor yönetiminin bir çalışma yapmadığı ancak görüş birliğine varıldıktan sonra açıklama yapğılacağı öğrenildi... Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek'in fiyatlar konsunda bir çalışma yaptığı ve bunu yönetime sunacağı bildirildi.

YÜZDE 20 İNDİRİM VAR

Özselek'in hazırladığı tabloda güney ve kuzey kale arkaları 250 lira, maraton üst 450, maraton alt 650, batı alt tribün 750, VIP 1250 ve 2000 lira gözüküyor... Ayrıca, geçen sezon kombinesi olan taraftarlara da yüzde 20 indirim yapılması planlanmış... Ancak, bazı yöneticilerin bu fiyatlara itirazı olduğu ve biraz daha indirim yapılmasını istediği belirtildi...

KONUŞMASI HATIRLATILACAK

Bursaspor yönetiminin, Onur Özselek'in hazıtrladığı kombine bilet fiyat listesini önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya yatıracağı ve bazı tribünlerde indirime gidilebileceği de gelen haberler arasında. Başkan Ali Ay'ın genel kurulda yaptığı 'Türkiye'nin en ucuz biletini satıyoruz' sözünün de toplantıda kendisine hatırlatılacağı dile getirildi.

Editör: Haber Merkezi