Bursa Yıldırımspor 46’ncı dakikada Fatih Özçelik’in kullandığı köşe vuruşunda Mehmet Kalkan’ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

50’nci dakikada Fatih Çakır’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesini ise hakem Serkan Ergün aldatmaya yönelik hareket olarak değerlendirip Çakır’ı sarı kart ile cezalandırdı.

Osmaniyespor 74’üncü dakikada Tuğkan Kamış’ın müdahalesi ile yerde kalan Mehmet Sefa Etöz ile penaltı kazandı. Gökhan Lale ise bu penaltı atışını gole çevirdi ve skoru 1-1’e getirdi.

Maçın uzatma dakikalarında Bursa Yıldırımspor skoru bulamayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla beraber her iki takım da puanını 13’e yükseltti.

Bursa Yıldırımspor ilk 11’i: Ersel Çetinkaya-Mehmet Kalkan-Muhammet Öz-Tuğkan Kamışoğlu (Semih Ergül dk.80)-Fatih Ateş (Kadir Yurttadur dk.46)-Mehmet Küçükdurmuş-Fatih Çakır (Doğukan Öksüz dk.65)-Batuhan Tunçay-Osman Demir-Fatih Özçelik (Barışcan Işık Altunbaş dk.73)-Mahmut Güleç

Osmaniyespor ilk 11’i: Mehmet Akif Önal-Sinan Altınel-Mehmet Sefa Etöz-Yavuz Koç (Hüseyin Sürmeneli dk.90+)-Ali Sinan Gayla (Burak Kara dk.68)-Bora Taşdemir-Yağız Rüştü Aktaş (Ahmet Taner Çukadar dk.68)-Mehmet Tolunay Gül (Muhammet Mustafa Gundak dk.68)-Onur Kızıltaş-Gökhan Lale-Umut Koray Öz (Mehmet Fatih Ayık dk.46)

Sarı Kartlar

Bursa Yıldırımspor: Fatih Çakır (dk. 50),

Osmaniyespor: Gökhan Lale (dk.22),

Editör: Haber Merkezi