Toplantıda kulüp yetkilileri tarafından oyuncuların kiralık kontrarı hakkında, oynayacakları maç sayıları ile ilgili bir madde koyuldu mu bilemeyiz ancak aralarında sözlü bir konuşma muhakkak ki geçmiştir.

Bandırmaspor şu ana kadar 6 lig, 1 kupa olmak üzere toplamda 7 resmi karşılaşma oynadı. İsmail Ertekin ve oyuncuları lig karşılaşmalarında 1 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet alarak sezona kötü bir başlangıç yaptılar. Bu kötü gidişin etkisinden olacak ki, kiralık oyuncularımız fazla forma şansı bulamadılar.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımımız Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde Bandırmaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelede oyuncularımızın performanslarını yeniden izleme şansı yakaladık.

Bu karşılaşmada Okan Kocuk, Emirhan Aydoğan, Furkan Soyalp karşılaşmaya ilk 11'de başlayarak, 45 dakika sahada kaldılar. Bandırmaspor'da olan bir diğer oyuncumuz Oğulcan Şahin, hafif sakatlığı yüzünden bu karşılaşmada görev yapamadı. Sahaya çıkan üç oyuncumuzun başarılı performansları dikkat çekiciydi. Karşılaşmanın 35. dakikasnda Furkan Soyalp takımın bir golüne de imza attarak güzel oyununu taçlandırdı.

Karşılaşmanın sonunda Bandırmaspor teknik dirirektörü İsmail Ertekin hoca" Sezona kötü bir başlangıç yaptık ardından geçen hafta Manisaspor karşısında galip gelerek moral bulduk, bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Bursaspor'dan kiraladığımız genç oyuncuları maç tecrübesi kazanmaları için karşılaşmalarda oynatıyoruz ve bundan sonra da oynatacağız" demişti.

İsmail Ertekin hoca karşılaşma sonunda ironi mi yaptı yoksa daha sonraki karşıaşmaları mı düşünüp böyle bir açıklama yaptı bilemeyiz ancak şu anki durum genç oyuncularımızın fazla forma şansı bulamadığını gösteriyor. İnşallah geleceğimiz gözüyle baktığımız oyuncularımız daha fazla forma şansı bularak Bursasporumuza hazır ir şekilde gelerek uzun yıllar formamızı giyerler.

Okan Koçuk, Bandırmaspor ile pilot takımımız Yeşil Bursa arasında oynanan kupa maçında 90 dakika süre aldı. Ayrıca dün Bursaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasnda ise 45 dakika oyunda kaldı.

Emirhan Aydoğan, Tff 1. lig'de dört lig maçında görev yaparken  dün Bursaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasnda 45 dakika oyunda kaldı. Lig maçılarında sadece Gaziantep B.Ş Belediye karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncu diğer lig karşılaşmalarda oyuna sonradan girerek  lig'de 133 hazırlık karşılaşmasında 45 dakika topamda toplamda 5 kaşılaşmada 178 dakika süre aldı.

Furkan Soyalp, Tff 1. lig'de iki lig maçına toplamda 77 dakika süre alırken   pilot takımımız Yeşil Bursa ile oynanan kupa maçında oyuna sonradan girerek 26 dakika sahada kaldı.  Bursaspor ile Bandırmaspor arasında oynanan dünkü hazırlık karşılaşmasnda 45 dakika oyunda kalan oyuncumuz toplamda dört karşılaşmada 148 dakika süre almış oldu.

Oğulcan Şahin, Tff 1. lig'de bir lig maçına toplamda 77 dakika süre alırken, pilot takımımız Yeşil Bursa ile oynanan kupa maçında oyuna sonradan girerek 14 dakika sahada kaldı.

Sadi İmren / Bursaspor Akademi
Editör: Haber Merkezi