Euro 2016'da Macaristan forması ile etkileyici bir performans sergileyen Balazs Dzsudzsak, Avrupa'nın önemli takımları yerine sürpriz bir şekilde Al Wahda'ya transfer olması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Al Wahda'dan Euro 2016 öncesi teklif aldığını söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, Nemzeti Sport'a yaptığı açıklamada "Teknik Direkötr Javier Aguierre beni çok istiyordu. Harika bir teklif yaptılar. Ama ilk başta bu teklifi reddettim. İyi bir turnuva geçirmiştim. Kariyerimi üst düzey liglerde sürdürebileceğimi düşünüyordum. Hedefim Bundesliga'ya transfer olmaktı." dedi.

"SCHALKE VE LEVERKUSEN İSTEDİ"
Schalke ve Leverkusen'in kendisini istediğini açıklayan Dzsudzsak "Bu iki kulüp Bursaspor ile görüşmelerde bulundu. Yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmenin hayallerini kurmaya başlamıştım. Ama taraflar anlaşamadı." ifadelerini kullandı.

"OLYMPIAKOS SON ŞANSIMDI"
Yunan ekibi Olympiakos ile de görüştüğünü açıklayan oyuncu, "Olympiakos son şansımdı. Beni satın alma opsiyonu ile kiralamak istediler. Ama Bursaspor başkanı bunu reddetti. Onu anlıyorum, çünkü diğer taraftan 3.5 milyon euroluk bir teklif almışlardı. Yani başka bir seçeneğim yoktu. Bursaspor'da kalabilirdim ama ne onlar beni ne de ben onları istemiyordum. Parayı seçmedim. Başka bir teklif almadığım için Al Wahda ile anlaştım." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi