Önceki gün Genel Menajer Hüseyin Gedik'le beraber Milano'ya  giderek Emmanuel Badu vekulübü Udinese'yle görüşen yönetici Hasan Parlakay, transferin büyük oranda gerçekleşeceğini söyledi. 26 yaşındaki Ganalı orta saha ile anlaştıklarını ifade eden Parlakay, görüşmenin detaylarını şöyle anlattı.

MALATYA DA İSTEMİŞ
'Udine'ye gitmemiz çok iyi oldu. Adamlarla yüz yüze konuştuk. Udinese kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro istedi. Biz ise 500 bin Euro önerdik. Yarın -bugün- cevap verecekler. Badu'yla da temasımız oldu. Malatyaspor da istemiş kendini ama kabul etmemiş.'

PRENSİPTE ANLAŞTIK
'Udinese yetkilileri Birmingham'ın da Badu'ya talip olduğunu söylediler ama belki fiyatı yüksek tutmak için olabilir. Biz futbolcuya 700 bin Euro civarı bir rakam vereceğiz. Bursaspor'u araştırmış zaten. Prensipte anlaştık şimdi kulübünün cevabını bekleyeceğiz.”

ADENBEGRO ZOR GÖZÜKÜYOR
Norveç'te forma giyen kanat oyuncusu Samuel Adenbegro için kulübü Viking'in bonservis bedelini 1 milyon 500 bin Euro'dan 1 milyon 200 bin Euro'ya indiğini bildiren Hasan Parlakay, “Hocamızla görüştük bu rakamın da yüksek olduğunu ilettik. Şu an olmayacak gibi duruyor. Bizim teklifimiz belli, daha yukarıya çıkamayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi