TFF 1 inci Lig’de İkinci Lig’e göre maliyetlerin daha fazla olmasının getirdiği ekonomik zorluğun konuşulduğu toplantıda, "Acil olarak Ulusal Lisans alınabilmesi, biriken FİFA taksitlerinin, futbolcularımızın geçen yıldan kalan maç başlarının, personel maaşları ve firma alacaklarının ödenebilmesi için acil eylem planı üzerinde" duruldu.

Taraftarlardan, camiada ve Ankara halkından SMS kampanyasına destek olmasını isteyen Ankaragücü Yönetim Kurulu, "Kulübe üye olmak isteyenlere çağrı yaparak, üyelik ücretinin 10.000 TL olduğu" hatırlatıldı.

MKE Ankaragücü’nün tüm Ankara'lının takımı olduğu ve bu takımın yaşayabilmesi için toplumun tüm kesiminin desteğine ihtiyacı olduğuna vurgu yapılırken, "Kulübe üye olmak isteyen herkese kapımız açık. Aidiyet duygusu içerisinde şehrinin takımına destek olmak isteyenleri kulübe üye olmaya bekliyoruz" denildi.

Ankara’da yaşayan, Ankara’da ticaret yapan, iş adamlarını STK’ları, yerel yöneticileri, dernek ve oda başkanlarını ve tüm esnafları kulübe destek olmaya beklediklerini belirten Yönetim Kurulu, Birlik-beraberlik içerisinde yapılacak destekler ile kulübün hak ettiği yere geleceğine inandıklarını" söylediler.

Editör: Haber Merkezi