2017-2018 Sezonuna güçlü ve yarışmacı bir kadroyla girmek için yönetim kurulu olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyen MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner; "Güçlü ve yarışmacı bir takım oluşturduk. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Taraftarlara ve camiaya da çağrıda bulunan Başkan Mehmet Yiğiner,"Yönetim Kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularımız, taraftarlarımız ve camiamızla kenetlenip tek vücut olursak hedefe daha kolay ulaşırız" dedi.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise; "Yeni bir kadro oluşturduk. Aramıza birçok isim katıldı. Takım olabilmek ve birlikte uyum içerisinde başarıyı yakalayabilmek için zamana ve sabra ihtiyacımız var. Oyuncularımın çalışma temposundan memnunum. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Ankaragücü kısa üre sonra oynadığı futbolla izleyenlere zevk ve keyif verecek sonuçlara imza atacaktır. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Camiamız ve taraftarlarımız takımlarına güvenip, sabırla desteklesinler. Onların gurur duyacağı bir Ankaragücü geliyor" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi