TFF 1’inci Lig’in maliyetinin daha yüksek olduğuna dikkat çeken yönetim MKE Ankaragücü yönetim kurulu yaptığı açıklamada,"Taraftarlarımızın ve camiamızın beklentilerine cevap verebilme ve hak ettiğimiz gerçek yerimiz olan süper lige geri dönebilme adına yönetim kurulu olarak titiz bir çalışma yürüterek belirlediğimiz oyuncularla ön sözleşme imzalıyoruz. Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin raporu doğrultusunda devam edecek. Yapılan tüm çalışmalar ciddi bir maliyet oluşturuyor. Bu anlamda taraftarlarımızın ve camiamızın yapılan çalışmalara katkı sağlamak amacıyla kombine kartlarını alarak takımlarına katkı yapacaklarına inanıyoruz" dedi.

Taraftarların kombine kartlarına büyük ilgi göstereceklerine inandıklarını belirten Ankaragücü yönetim kurulu, yapılan açıklamada şu konulara değindi: "2017-2018 Sezonunda birlik ve beraberlik içerisinde taraftarlarımızla elele verip, sezon sonunda ligi zirvede bitirerek hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkabilmek için hep birlikte mücadele etmeliyiz.

Her zaman olduğu gibi yeni sezonda da vefakar ve cefakar Ankaragücü taraftarına büyük iş düşüyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi yönetim kurulu olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüp taraftarlarımızın gurur duyacağı sonuçlar alabilecek güçlü bir kadro oluşturmanın çabasıyla gece-gündüz demeden çalışmaktayız.

Zirveye giden yolda taraftarlarımızın kombine kartlarını almalarını ve takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Büyük Ankaragücü taraftarı üzerine düşeni yapar, passolig ve kombine kartlarını alarak yeni bir rekora daha imza atar. Bu noktada taraftarlarımıza ve camiamıza güveniyor 20 Temmuz Perşembe Günü saat 11;00’da satışa çıkacak olan kombine kartlarına yoğun ilgi göstereceklerini içtenlikle ümit ediyoruz." dedi.

Passolig almayan taraftarlar passolig ve kombine kartlarını 20 Temmuz 2017 Perşembe Günü saat; 11;00 itibarıyla stad gişelerinden alabilecekler.

Yeni sezon Ankaragücü kombine fiyatları şu şekilde belirlenmiştir.

Kale arkası tribünleri 150 TL
Maraton Tribünü 200 TL
Kapalı tribünler 250 TL
Özel A-B Tribünleri 500 TL
Vip Tribünü 1000 TL

Editör: Haber Merkezi