Dün yayınlanan haberde Azerbaycan basınına yaptığı açıklamada Robert Prosinecki, Bursaspor ile görüşmediğini dile getirmişti. Fakat bugün teknik direktör konusunu bir an önce çözmek isteyen yeşil beyazlılarda Başkan Ali Ay, Sporx'e yaptığı açıklamada Prosinecki ile yüzde 70-80 oranında anlaşma sağladıklarını ve önemli transferler yapacaklarını belirtti.

PROSINECKI İLE %80 ANLAŞTIK
Teknik direktör konusunu gelecek hafta açıklayacağız. Prosinecki ile görüşüyoruz ama bitmeden de bir açıklama yapamıyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor ama Robert Prosinecki'nin Azerbaycan milli takımıyla sözleşmesi devam ediyor. İmzalandıktan sonra kamuya açıklanmasını istiyorum ben. Yüzde 70, yüzde 80 oranında anlaştık diyebiliriz ama son görüşmeyi yapıp imza atmadan netleşmez. Prosinecki'de son dakikada problem çıkmasına karşılık adaylarımız da var tabi ki. Son maçta takımın başında görev yapan Mustafa Er yardımcı hoca olarak takımda kalacak.

BİRİ YILDIZ 6-7 TRANSFER YAPACAĞIZ
Önümüzdeki sezon için önemli isimlerle görüştüklerini belirten Ali Ay, 6-7 oyuncu almayı planladıklarını ve iyi transferler yapacaklarını söyledi. Bursaspor Başkanı, "Önceden izlediğimiz oyuncularla temastayız, scout ekibimizin raporları doğrultusunda görüştük. Çoğuyla görüştük, bazılarıyla parada da anlaştık. Sol bek hariç geri dörtlüyü komple yenileyeceğiz. Taraftarlar beklesin güzel transferler yapacağız. Yıldız bir isim alıp 10 gün içinde getireceğiz" dedi.

HARUN TEKİN AÇIKLAMASI
Bir dönem Fenerbahçe'nin istediği iddia edilen Harun Tekin için de konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Harun Tekin takımda kalacak. Harun'la ilgili bir problem yok. Ne bize gelen bir teklif var ne de Harun'a yapılan bir teklif var" ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Editör: Haber Merkezi