Türkiye Süper Ligi’nin 5 şampiyon takımından biri olan Bursaspor, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın seçim malzemesi olmuş durumda. Görünen o ki 2009-2010 yılında büyük bir emekle kazanılan Süper Lig Şampiyonluğu, Aziz Yıldırım’ın ciddi anlamda zoruna gitmiş.

Tarih şike yapanları yazar

Her fırsatta Bursaspor’u lekelemek için uğraşan Aziz Yıldırım’a, Bursaspor Başkanı Ali Ay sessiz kalırken, Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir ise çok sert bir çıkış yaptı. Bozdemir; “İnanın anlam veremiyorum. ‘Şike yaptıysam Fenerbahçe için şike yaptım’ diyen biri Bursaspor’a çamur atamaz. Sanırım Aziz Yıldırım ağzından çıkanı duymuyor. Fakat hatırlatmak gerek. Tarih şike çamuru atanları değil, şike yapanları yazar. Hafızam beni yanıltmıyorsa Fenerbahçe şike yaptığı için Avrupa kupalarına katılamamıştı. Ve o dönemin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’dı. Aynı zamanda Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Kongre üyesi olan bir kişi. Ve üstüne üstlük Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe Başkan Adayı olup Aziz Yıldırım ile yarışmıştı. Yoksa bunları da mı unuttular?

Tarihleri karıştırıyor

Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Aziz Yıldırım’ın tarihleri karıştırdığını ve akıl sağlığının yerinde olmadığını söyledi. Bozdemir; “Aziz Yıldırım nasıl oluyor da utanmadan Bursaspor’un şike yaptığını ve FETÖ ile şampiyon olduğunu söyleyebiliyor anlaşmış değilim. Yine hafızam beni yanıltmıyorsa biz şampiyon olduğumuz yıl Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi 50 bin taraftarının önünde 3-2’lik skorla devirmiştik. Her halde Aziz Yıldırım tarihleri de karıştırıyor. Kendisinin akıl sağlığı ile ilgili endişelerim var. Sonuçta aynı ülkede yaşıyoruz ve her şey kamuoyunun gözleri önünde gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım tedavi olmalı

Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın akıl sağlığının yerinde olmadığını savunarak, acilen tedavi olması gerektiğini belirtti. Bozdemir; “Aziz Yıldırım’ın söylemlerinden ciddi anlamda endişe duymaya başladım. Akıl sağlığı yerinde olan biri bunları söyleyemez. Ya geçmişi unutuyor ya da unutturmaya çalışıyor. Her ne olursa olsun Sayın Aziz Yıldırım’ın en kısa zamanda tedavi olması gerekiyor. Gerekirse Türk futbolun geleceği için tedavi masraflarını karşılamaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’un altında kalır

Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Bursaspor ile ilgili yaptığı açıklamalarda çok yanlış ifadeler kullandığını belirtti. Bozdemir, “Aziz Yıldırım ciddi anlamda haddini aştı. Bursaspor 3 milyonluk bir şehrin gözbebeği. Yarım asırlık çınar. Bursaspor bizim kırmızı çizgimiz. Aziz Yıldırım dahil olmak üzere Bursaspor ile ilgili konuşan herkes haddini bilecek ve ağzında çıkanı kulağı duyacak” dedi.

Bozdemir: Bursaspor taraftarı milliyetçidir

“Bursaspor bu ülkenin ‘Tertemiz Şampiyon’ apoletini almış tek takımıdır. Aynı zamanda Bursaspor taraftarı da bu ülkenin en milliyetçi taraftar gruplarından biridir. Bursa ve Bursaspor’un hainlerle hiçbir zaman işi olmadı ve tarih boyunca da olmayacak. Çünkü Bursaspor taraftarı ‘vatanını, milletini ve bayrağını’ seven asil bir topluluktur. Şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Bursa ve Bursaspor Türkiye’nin kalesidir.”

Kaynak: bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi