Tedavisi süren golcü oyuncu Deniz Yılmaz'ın ise maça Jojobet yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftadan puan çıkartamayarak Avrupa hedefinden uzaklaşan yeşil-beyazlılar, ligin 31. haftasında 29 Nisan Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak.

Karşılaşma öncesi hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı olarak sürdüren Bursaspor'da, sakat oyuncuların fazlalığı teknik heyeti düşündürüyor. Sezonu kapatan erdem özgenç ve Emre Taşdemir'in yanı sıra Kayserispor karşılaşmasında sol kasık adalesinde ödem oluşan ve tedavisini İstanbul'da sürdüren kaptan Serdar Aziz ile sol üst adalesinde ödem oluşan Dzsudzsak, sarı-kırmızılı takıma karşı forma giyemeyecek.

Sakatlığı sebebiyle Kayserispor ile oynanan 30. hafta mücadelesinde forma giyemeyen golcü isim Deniz Yılmaz'ın ise Galatasaray karşılaşmasına yetişmesi için yoğun çaba sarf edildiği bildirildi. Deniz'in bu karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği maç saati netlik kazanacak. Bursaspor'da defans oyuncu Dany ise alacakları sebebiyle kulübe ihtar çektiği için kadro dışı bırakılmıştı.
Editör: Haber Merkezi