Bursaspor'da 2. Badu seferi. Yönetim Kurulu üyesi Hasan Parlakay ve Genel Menajer Hüseyin Gedik, bir süredir temas halinde oldukları Emmanuel Badu için dün Milano'ya gitti. Daha önce 1 milyon Euro isteyen Udinese kulübüne kiralama bedeli olarak Bursaspor, 500 bin Euro teklif etmişti. Ancak, İtalyan kulübün başkanı Giampaolo Pozzo'nun ilginç önerileriyle karşılaştı.

Aynız zamanda Watford ve Granada kulüplerinin de sahibi olan Pozzo'nun, önce yeşil beyazlı yetkilelere Badu'yu kiralık vermeyeceğini 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satabileceğini ilettiği öne sürüldü… Bu teklifi kabul etmeyen Bursaspor'a, Giampaolo Pozzo'nun yeni önerileri de hazırdı. 76 yaşındaki başkan, Bursaspor'a bu kez iki oyuncu daha teklif ettiği ve bunları bedelsiz kiralamaları durumunda Badu'yu verebileceğini söylediği ifade edildi.

Pozzo'nun önerdiği isimler, Watford'da forma giyen Ekvatorlu sağ bek Juan Carlos Paredes ile Udinese'de forma giyen Yunanlı forvet Panagiotis Kone… Pozzo'nun, iki oyuncuyu bedelsiz vermeye hazır olduğu aynı zamanda Badu'yu da bu oyuncularla Bursaspor'un almasına izin vereceği belirtildi.

Yönetim, bu iki isimle ilgili kararını Paul Le Guen'le görüştükten sonra verecek. Ayrıca, Parlakay ve Gedik'in, oyuncunun manejriyle görüşmelerini sürdürdüğü ve sadece Badu'yu kiralamak için fiyat artışı yapmaya hazır olduğu da kaydedildi.

Delarge'a gidiyorlar!
Bursaspor yönetimi, 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili bugün Mödling'e gidip Admira Wacker kulübüyle görüşecek. Bursasporlu kurmaylar, Emmanuel Badu seferinin ardından bugün de Dzon Delarge için Mödling'e gidecek. Daha önce Osmanlıspor'da da forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili Admira Wacker kulübü yöneticileri ve oyuncuyla görüşecek olan yöneticilerin, anlaşma zemini arayacağı öğrenildi. Geçen sezon Osmanlıspor forması giyen Delarge'ın bonservisi Avusturya ekibinde. 600 bin Euro gibi bir maliyeti olduğu konuşulan 27 yaşındaki Kongolu, yeşil beyazlı kulübe gelmeye sıcak bakıyor.

Hernani sürprizi!
Menajerler, bonservisi Porto'da olan 25 yaşındaki oyuncuyu önerdi. Başkan Ali Ay, kiralık olma şartıyla transfere sıcak bakıyor. Transferde arayışlarını sürdüren Bursaspor'a menajerler tarafından oyuncu önerileri gelmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı yönetimin radarına son olarak Portolu Hernani girdi. Geçen sezon Victoria Guimares takımında kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki kanat oyuncusuna Başkan Ali Ay'ın sıcak baktığı öğrenildi. Başkan Ay'ın, Hernani'yi kiralık olarak istediği, bu görüşünü Teknik Direktör Paul Le Guen'le de paylaşacağı ifade edildi.

Özer'i de önerdiler
Akhisar Belediyespor'la sözleşmesini ücretine zam yapılmadığı için fesh eden Özer Hurmacı da dün Bursaspor'a önerilen isimlerin arasında yer aldı. Osmanlıspor'un da takibinde olan tecrübeli oyuncuyla ilgili yönetimin, Teknik Direktör Paul Le Guen'in görüşünü aldıktan sonra karar vereceği öğrenildi. 

Boban Jovic ülkesine  dönüyor  


Teknik Direktör Paul Le Guen'in kadroda düşünmediği Boban Jovic'in ülkesi Slovenya'ya dönmesi gündemde. Önceki gün kampa gelen tecrübeli oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmede, kiralık olarak bir takıma gitmesi yönünde karar alındığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi