BURSA (ProX) – Bursaspor Kulübü Proje Kurulu Başkanı ve Bursastore Sorumlusu Enbiya Topal, Fetih formalarının sevkiyat sürecine ilişkin açıklamada bulundu.
Topal, Fetih formalarının Mayıs ve Haziran dönemine ait sevkiyatlarının bugün tamamlanacağını duyurdu.
Kargo bildirimi ulaşmayan taraftarlara çağrıda bulunan Topal, sipariş numaralarının sosyal medya üzerinden doğrudan mesaj yoluyla kendisine iletilebileceğini belirtti.
35 bini aşkın forma satıldı
Fetih forması başta olmak üzere internet üzerinden satılan forma sayısının 35 bini aştığını açıklayan Topal, sevkiyatların kısa sürede tamamlanması için Bursastore personelinin yoğun şekilde çalıştığını ifade etti.
Enbiya Topal, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Fetih forması başta olmak üzere internet üzerinden satılan 35.000’i aşkın formayı hızlıca sevk edebilmek için gece gündüz çalışan Bursastore personeline teşekkür ediyor, kurumumuzdan kaynaklanmayan gecikme ve yoğunluk sebepli hatalar için taraftarımızdan özür diliyoruz.”
“Çalışmaya devam ediyoruz”
Daha güçlü bir Bursaspor ve taraftarlara daha iyi hizmet verecek bir Bursastore oluşturmayı hedeflediklerini belirten Topal, çalışmaların kulüp başkanının liderliğinde sürdürüldüğünü kaydetti.
“Büyük Bursaspor taraftarına daha güçlü bir Bursaspor izletmek ve daha iyi hizmet edecek bir Bursastore oluşturmak için başkanımızın liderliğinde çalışmaya devam ediyoruz.”





